Преведи со Google Translate

Macedonian Albanian English French German Spanish
Банер
Банер
Банер
Банер

Банер
ЧАЛГИЈА САУНД СИСТЕМ

ЧАЛГИЈА САУНД СИСТЕМ

НУ Центар за култура "Григор Прличев" -Охрид,
Ве поканува на ПРЕДВЕЛИГДЕНСКИ КОНЦЕРТ со "ЧАЛГИЈА САУНД СИСТЕМ", - група која ја негува македонската чалгиска музика, но и изведува музика које е инспирирана или слична со чалгиската

САБОТА, 12-ти АПРИЛ 2014 година
Голема сала / почеток 20.30 часот / влез 100 денари

Share/Save/Bookmark